DLR Cleaning

Dak- en gevelreiniging

Voor gewoon & hardnekkig vuil

Laat uw dak of gevel reinigen en ontmossen

Daken en gevels krijgen het vaak hard te verduren door verwering of uitlaatgassen. Daarom is het noodzakelijk dat u ze af en toe grondig laat reinigen. DLR Cleaning kan mosvorming en vuil op gevels via twee manieren verwijderen. Enerzijds voert ons geschoolde team een gewone reiniging uit, waarbij we een hogedrukreiniger en milieuvriendelijke producten inzetten. 

Anderzijds brengen we chemische producten aan met een borstel of een vernevelaar, afhankelijk van de steensoort en het type vervuiling. De chemische deeltjes hebben een snelle inwerktijd en zijn dus perfect om hardnekkig vuil los te weken. Nadien reinigen we de gevel met een hogedrukreiniger of met behulp van stoom

Ook om vuil en mos van daken te verwijderen, hebben we aangepaste apparatuur en ladders ter beschikking. Moeilijk bereikbare plaatsen vormen voor ons geen enkel probleem. Na de effectieve poetsbeurt voorzien we nog een beschermde coating op uw dak als u dat wenst. Zo is het bestand tegen weer en wind. Voor meer informatie over daken en gevels ontmossen en reinigen, kan u ons altijd contacteren.

dak en gevelreiniging 02

Uw dak of gevel laten reinigen?

Maak vandaag nog uw afspraak!